HTML

DrDj kerékpáros és velomobilos blogja

Velomobilok minden mennyiségben, továbbá némi városi közlekedés, kerékpáros témák.

Velomobil modellgyűjtemény

Érdekes velomobilos képek 3.

2009.07.07. 09:00 drdj

Mai összeállításunkban sportosabb gépeket (képeket) veszünk elő internetes fotóalbumunkból, majd imádott, burkolattal ellátott kerékpárunk újragondolásával találkozhatunk több megközelítésből.

Ami az autók közt egy Dodge Viper, az a velomobilok közt egy Mango. Ha ez így nem is teljesen igaz, csak azután fogok tudni igazságot tenni, miután mindkettőt vezettem!
 
 
Nem titkoltan egyik kedvencem a WAW, amiből már létezik könnyített, sportosabb változat is (BeWAW), ami méginkább versenypályára való. Eljön még az idő, amikor egy „Miénk a Hungaroring” típusú rendezvény keretében többen köröznek majd rekumbensekkel és velomobilokkal a mogyoródi pályán!
 
 
Hát lehet így szeretni egy Questet, hogy még festményt is készítsünk (készítessünk) róla? Bár egy kissé vízibiciklis fílingje van a képnek, hiszen ha jól megnézzük, emberünk egy hömpölygő, habzó – talán osztrák bőrgyárak közelében található – patakban teker. Ha ez nem az elsüllyedés előtti legutolsó pillanatot ábrázolja, akkor Questtel még vízen is közlekedhetünk…
 
 
Ha azt a kijelentést vesszük alapul, hogy Magyarország a magyaroké, akkor már egyértelműen következik, hogy dán velomobilt (Leitra), dán játékelemekből (Lego) kell építeni!
 
 
Mini Versatile vitrinben, beépített erőgéppel. Igazán ízléses a színben passzoló bukósisak a pilóta fején.
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: képek mango quest velomobil velomobile versatile waw leitra

A bejegyzés trackback címe:

https://drdj.blog.hu/api/trackback/id/tr511229502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása