HTML

DrDj kerékpáros és velomobilos blogja

Velomobilok minden mennyiségben, továbbá némi városi közlekedés, kerékpáros témák.

Velomobil modellgyűjtemény

Érdekes velomobilos videók 2.

2009.08.27. 20:22 drdj

Szerencsére a hírre és információra éhes tévések sokszor megtalálják a Németalföldön kívül különlegességnek számító velomobilokat és vezetőiket. Ámbár a tulajdonosok mindig nagy népszerűségnek örvendenek az utakon, biztos vagyok benne, hogy nem a rivaldafény szeretetéért választották ezeket a gépeket, hanem sokkal racionálisabb érvek miatt váltottak a korábbi közlekedési eszközükről (pl. láb-bringa-autó-tömegközlekedés-helikopter…). 

Ebben a videóban nagyon sok infó hangzik el a Sunriderről és a használatáról, sőt még a Jetsons-t is vegyítik a Flinstones-szal, illetve az amerikai gyártás megszervezéséről is szó esik. Bár manapság tudjuk, elég, ha csak annyit mondanak valamiről: „zöld”.



A következő bejátszásban egy alaszkai internetes lap kapta mikrofonvégre a büszke Leitra-tulajdonost. Nem tudom, hogy Mr. Sorensen Dániából származik-e, de a Leitra biztosan. Nagy minőségbeli különbség van a fenti és ezen videó között: nem a képminőségre, hanem a képen látható járművek gyártási színvonalára céloztam. Igen, csak az irigység szól belőlem, a fél karomat odaadnám egy Leitráért is, de akár egy VeloKitért is, ami már több színben és több bringatípusra is elérhető. 

és a VeloKitek:

Kanyarodjunk vissza ismét a holland Aerorider tájára, és hallgassuk meg hollandul a holland velomobilról szóló beszámolót. Itt már nem csak száraz műszaki adatokat kapunk (hiszen esik az eső), hanem jön a fíííling is, POV videó formájában és a Born to be wild is odab@sz! 

Szólj hozzá!

Címkék: sunrider velomobil velomobile aerorider leitra velokit

A bejegyzés trackback címe:

https://drdj.blog.hu/api/trackback/id/tr231342692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása