HTML

DrDj kerékpáros és velomobilos blogja

Velomobilok minden mennyiségben, továbbá némi városi közlekedés, kerékpáros témák.

Velomobil modellgyűjtemény

A hallgatás oka - valami készülődik

2010.04.12. 20:29 drdj

Kedves Olvasók!

Szolgálati közlemény következik. Mielőtt még bárki azt hinné, hogy teljesen eltűntem, szeretnék mindenkit megnyugtatni, itt vagyok, foglalkozom mindannyiunk kedvenceivel, a velókkal, a háttérben lázas munka folyik. A részletekről csak akkor fogok beszámolni, amikor legalább a béta verziónál tartunk. Annyit elárulok, hogy Marcellal, alias HoMával közösen dolgozunk és a végeredmény elsősorban angol nyelven lesz elérhető. Eddig úgy néz ki, hogy valami forradalmit alkotunk, bár inkább a nemzetközi színtéren lesz újdonság. Ennyit a rejtélyekről. Start várhatóan 2010. nyarán, év végére érjük el az első szakasz végét és onnantól jöhet a többi újdonság. Természetesen a blog és a linkgyűjtemény folyamatosan fejlődik, bővül, ám most az erőforrásaim nagy részét az új akciónak szentelem.

Nehogy aztán valakinek elvonási tünetei legyenek, a legfrisebb hírek szerint egy újabb modellt köszönthetünk hamarosan: ez a Go-One Evolution R.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek go one

A bejegyzés trackback címe:

https://drdj.blog.hu/api/trackback/id/tr591915880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása