HTML

DrDj kerékpáros és velomobilos blogja

Velomobilok minden mennyiségben, továbbá némi városi közlekedés, kerékpáros témák.

Velomobil modellgyűjtemény

Velohírek: Velo Magazin 2009. november-decemberi száma és a koppenhágai konferencia

2009.12.12. 21:55 drdj

Megfogadtam, hogy addig nem írok semmit a blogra, amíg be nem fejezem az évfolyamdolgozatomat (a másodikat). Pedig lett volna írnivalóm, de senki nem maradt le semmiről, mindenre visszatérek, ami fontos.

Mióta elkezdtem a velomobilokkal foglalkozni, egyértelműen az utóbbi hónapokban történtek velem a legfigyelemreméltóbb események. Először is ott voltam a 6th European Seminar on Velomobile Design-on, Koppenhágában. 2009. október 16-17-én került megrendezésre ez a rendkívül izgalmas találkozó egy magyar előadópárossal: Joó Antallal és fiával, Joó Gáborral.
 
Melyik velomobil látható a képen?
 
 
Ehhez kapcsolódik a másik fontos hír, amiért érdemes a Velo Magazin 2009. november-decemberi számát megvenni, ugyanis egy 6 oldalas cikk olvasható a  konferenciáról - az én tollamból!
 
 
 
Előnézet a cikkről
 
 
Szóval nem engedek senkit unatkozni, hamarosan elérhető lesz egy másik, általam írt cikk is a konferenciáról. Majd az első évfolyamdolgozatomat teszem közzé, melynek címe: Az egészséges környezethez való jog érvényesülése a modern nagyvárosban - Különös tekintettel Budapest, valamint a közlekedés problémájára. Aztán érkezik a második, nemrég befejezett évfolyamdolgozatom: A kerékpáros közlekedési konfliktushelyzetek sajátosságai Magyarországon. A koppenhágai utazásról és a velomobilos élményekről természetesen további infókat is megosztok majd a nagyérdeművel. Mindezek mellett a szokásos rovatokkal jelentkezem, jönnek hírek, képek, videók. Ugye milyen ígéretesnek hangzik? Ha valami kimaradna, bocs, de februárig azért mégiscsak vizsgaidőszak van vagy mi a fene… Bár mostanában úgy érzem, mintha állandóan csak írnék és mindenki engem olvasna (ez mintha egy kicsit szerénytelen lett volna), elfogadható ez az állapot. Később pedig terjesztem az igét, hogy mások is használhassák a kutatásaim anyagát, úgyhogy reszkessetek állami szervek és civil szervezetek :P

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek közlekedés kerékpár velomobil velomobile évfolyamdolgozat

A bejegyzés trackback címe:

https://drdj.blog.hu/api/trackback/id/tr961593221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása