HTML

DrDj kerékpáros és velomobilos blogja

Velomobilok minden mennyiségben, továbbá némi városi közlekedés, kerékpáros témák.

Velomobil modellgyűjtemény

Érdekes velomobilos képek - 2. rész

2008.11.22. 11:28 drdj

Hagyományos kerékpáros és fekvőkerékpáros kollégák okkal irigykedhetnek a velomobilosokra, hiszen az őket védő burkolat, mely mind az esőt, szelet és egyéb kellemetlen elemet kint tart (egy esetleges ütközésnél remélhetőleg kint tartja az autó lökhárítóját is), az önmegvalósítás eszközeként is szolgálhat. Egy pár érdekes kinézetű velomobilt szedtem csokorba.

  

Kezdjük ezzel a brutális kinézetű Go-One-nal! Nem szeretnék vele egy sötét sikátorban összefutni.


 

Szintén rémületre adhat okot ez a partravetett cápa… kinézetű Quest. A velomobiel.nl gyártmánya sokakat megihletett, találkoztam már tigrissel, tehénnel és zebrával is.

 

Ez a Flevo Alleweder olyan érdekes (mint a csúnya nő). Nem mondanám azt, hogy nem tetszik, de mindenképpen egyedi a mozaikminta.

 
 
A WAW egyértelműen száguldásra termett. De hogy a levegőben!
 
 

 

A végére pedig egy barátságos, repülő (:D) halas mintázatot hagytam. A cápával ellentétben, a félősebb gyerekeknek is biztosan tetszik.

 

Képek:

5:www.flickr.com

1 komment

Címkék: képek quest velomobil alleweder szemezgetés velomobile waw go one

A bejegyzés trackback címe:

https://drdj.blog.hu/api/trackback/id/tr32782523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

homa 2008.11.23. 16:58:34

Ez utóbbi halak MC Escher halai. De aranyos.
süti beállítások módosítása